Jordbruksbilder

Det vackra med producerande jordbruk

Om mig

Jag heter Mårten Svensson. Det mesta jag gör handlar på ett eller annat sätt om jordbruk. Jag är uppvuxen på växtodlingsgård på Lundaslätten i Skåne, läste till teknikagronom, arbetade på Sveriges Lantbruksuniversitet och nu är jag fotograf och rådgivare inom greppa näringen. Den här sidan är en hyllning till Svenskt producerande jordbruk och jag hoppas att mina bilder kan öppna ögonen inte bara på redan frälsta inom näringen utan också för vanliga konsumenter. Man kan säga att jag har en målsättning att öka jordbrukets attraktionskraft genom mitt fotograferande.

Mitt fotografiska intresse är relativt brett, från jordbruk, djur och natur till porträtt och bröllopsbilder. Jag använder denna bredd på så vis att jag ständigt utvecklas, och kan dra nytta av olika tekniker från olika typer av fotografi för att skapa de bästa jordbruksbilderna, för det är just på jordbruksbilder jag specialiserar mig.

Jag letar alltid efter nya traktorer, hackar, redskap, tröskor, arbetsmoment, modeller, djur och landskap att fotografera och alla tips tas tacksamt emot till info@jordbruksbilder.se. Mest sannolikt är att jag kan fotografera i sydvästra Skåne, på Öland och i Kalmartrakten då det är där jag uppehåller mig mest. Om du gillar mina bilder och min stil men saknar bilder på något specifikt, tveka aldrig att skicka mig ett mail och berätta vad du vill att jag ska koncentrera mig på.

Kontaktuppgifter
Epost: Info@jordbruksbilder.se
Mobil: 0701-734768