Jordbruksbilder

Det vackra med producerande jordbruk

Priser

Priser är alltid en förhandlingsfråga och vad bilden används till har betydelse.  Antalet bilder spelar också roll, ju fler bilder desto lägre pris kan vi hamna på. Jag gör gärna uppdrag och bevakar händelser eller fotograferar på timkostnad. Det kan vara en vettig lösning för exempelvis en mässa eller när det finns anledning att tro att du som kund vill använda många bilder från ett samma tillfälle eftersom priset per bild ofta blir mycket lägre med timtaxa än det blir när bilder köps loss en och en.

Som utgångsläge prissätter jag enligt nedan

  • En bild för privat bruk i hemmet eller på ditt kontor kostar 750 kr inkl. moms+ tillverkningskostnad. Naturligtvis skiljer sig tillverkningskostnaden beroende på storlek och material.
  • Bild för ett mindre sammanhang för företag/organisation kostar 2000 kr + moms (+ eventuella utskriftskostnader) för de första tre bilderna. För fler än fem bilder blir bildpriset 1600 kr + moms.
  • I större sammanhang kostar bilden 2500 kr + moms.
  • Fotografering på uppdrag kostar 1200 kr + moms / timme. 

Om du har frågor om prissättning så hör av dig till info@jordbruksbilder.se eller ring 0701-734768 – det är inga problem att reda ut eventuella frågetecken. Om du gillar mina bilder men tycker att precis bilden du är ute efter saknas så kontakta mig och berätta vad du är intresserad av så ska jag försöka fylla på med bilder som passar dina behov, och du betalar naturligtvis bara för de bilder du vill ha.

För allmän information om vad bilder bör kosta, läs gärna http://www.sfoto.se/Vad-kostar-en-bild

Naturligtvis har jag f-skattsedel.