Jordbruksbilder

Det vackra med producerande jordbruk

En hösteftermiddag på östra Öland

En vecka utan fotografering är lång tid för mig. Normalt planerar jag in modellplåtningar eller porträtt eller något annat intressant mellan jordbruksfotograferingar men nu var det som sagt en hel vecka sen jag fotograferade. Eller i alla fall flera dagar 🙂
I alla fall, jag har lärt mig att det ofta lönar sig att ta kameran med sig ut, även om jag på förhand inte vet vad jag ska fotografera. Det brukar lösa sig efter en timme eller två. Den här gången hamnade jag på östra Öland där jag fick mitt lystmäte av kor, både mjölkras och köttras. Nere vid havet fick jag häftiga spegelbilder och en bit in på land fick jag underbara höstfärger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *