Jordbruksbilder

Det vackra med producerande jordbruk

Le Bureau

Alla bilder säger någonting. De flesta bilderna i det här albumet är, förutom snygga, laddade med mening. När personer från jordbruksnäringen är målgrupp för en kommunikation måste budskapet vara djupare. Yta är viktigt men en detaljmiss och publiken är förlorad. Som att låta Britney Spears sjunga för filharmoniker. Jag är inte bara fotograf utan också jordbrukare. Jag vet vad jordbrukare tänker när de ser vallmo i en åker. En vanlig fotograf tänker färgkontrast, en miljöpartist tänker biologisk mångfald, ett barn tänker fin blomma, en bonde tänker ogräs. Jämfört med en vanlig fotograf får jag fler relevanta detaljer rätt, och det är i detaljerna som skillnaden mellan en bra och en jättebra bild sitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *